ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Храна за котки Friskies Пауч Сьомга 100 гр

0,62 лв.
  • Марка: Friskies
  • Кат. номер: 8028
+ -
Купи
Моля, изберете:

Храна за котки Friskies Пауч Сьомга 100 гр

 

Вкусни и засищащи рецепти, направени с отбрани качествени съставки.
Уникалният характер на Вашата котка носи нещо много специално във Вашия дом, вкарвайки радост в живота ви. Затова Friskies му осигурява храната, която обича и от която се нуждае, за да продължи да ви изненадва и радва всеки ден.
Ние от Friskies се ангажираме винаги да Ви гарантираме:
Разнообразие от невероятно вкусни продукти
100% пълноценна и балансирана храна, направена от подбрани качествени продукти
Изработена от експертите на Purina, използвайки над 85 години опит в храненето на домашни любимци, за да може Friskies да продължава да допринася за това специално нещо, което превръща Вашата къща в дом.
Опитайте пълния асортимент от вкусни рецепти, за да може Вашата котка да се радва на нещо различно всеки ден.

Състав: Месо и месни субпродукти, зърнени съставки, риба и рибни субпродукти (от които сьомга 4%), минерали, захари.

Добавки: Витамин A: 1110 IU/kg, Витамин D3 140 IU/kg, Витамин E (алфа токоферол): 10 mg/kg, Витамин B комплекс 22 mg/kg, Таурин 445 mg/kg. Нивата на витамините са гарантирани до датата на годност. Меден сулфат (мед: 1.1 mg/kg).

Аналитичен състав: Влажност 82%, Сурови протеини 7.5%, Сурови мазнини 4.0%, Пепел 2.0%, Растителни фибри 0.5%, Калций 0.35%

Насоки за хранене: За нормална котка в зряла възраст (4kg), давайте по 4 пауча на ден, разпределени в 2 хранения при стайна температура. Средните количества за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки при нормални температури на околната среда. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на вашата котка. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.

Условия за съхранение: Моля съхранявайте тази консерва преди отваряне на хладно и сухо място.