ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Ракия Карнобат Гроздова 500 мл

7,45 лв.
  • Марка: Винпром Карнобат
  • Кат. номер: 1764
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ракия Карнобат Гроздова 500 мл

 

Омаен златист цвят, неповторим вкус с аромат на истинско грозде и дъх на дъб и ванилия. Ракия, която спира времето. Която насища сетивата и превръща миговете във вълшебство.

В нея живее духът на старите карнобатски майстори, които са владеели до съвършенство тайната да извлекат от слънчевия плод на Розовата долина божествена напитка. От незапомнени времена местните хора са превръщали гроздето в елексир, познат на истинските ценители на качествената напитка като гроздова ракия. Съхранили традициите, запазили тайната на магическата огнена вода, технолозите на “Винпром Карнобат” произвеждат гроздова ракия, която се отличава с атрактивен и комплексен аромат с много добър баланс във вкуса и леко парлив завладяващ финал.

Тайната на неустоимия й вкус се крие в прецизната селекция и великолепното съчетание на аромати. За производството й се използва специално подбрано грозде, събрало в зърната си слънцето на лятото и сладостта на есента. Студената ферментация на плода гарантира максимално запазване на неговите уникални аромати и позволява по-късното им вплитане в палитра от вкусове, които завладяват сетивата. Стриктната дестилация под непрекъснат контрол гарантира постоянното високо качество на Карнобатска гроздова. Кехлибарената течност отлежава в 500-литрови бъчви, направени от специално подбрана дървесина от Странджанския край.

Тайната на уникалния вкус на “Карнобатска гроздова” се крие в предаваната от поколение на поколение тайна за подбор и съчетание на различни вкусове и аромати, които взаимно се допълват и обогатяват, превръщайки напитката в изкушение за непосветените и приказка за открилите магията на гроздовия елексир.