ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Copyright © 2019. All Rights Reserved

HomeBag.bg - Офис Книжарница

19 април 2019
HomeBag.bg - Офис Книжарница

HomeBag.bg - Офис Книжарница

 

Като лидер в онлайн пазаруването в град Пловдив, HomeBag.bg вече помогна за промяната на начина, по който хората пазаруват хранителни продукти в интернет.

Времето днес е безценен актив и ние го знаем.

 

С богатото разнообразие от над 13 000 продукта за дома и офиса, Онлайн Супермаркет HomeBag.bg добави в асортимента си и Офис Книжарница.

Богатият й асортимент е гарантиран от различни видове офис консумативи, бланки и формуляри, продукти за ученика и канцеларски материали.

Всичко това на един клик разстояние – с бърза доставка до вратата Ви.

С онлайн книжарницата на HomeBag.bg  ще спестите много време и нерви. Само с няколко клика ще прескочите досадното пътуване, изнервените тълпи и опашки, сърдитото обслужване и т.н. Можете да поръчате разположени удобно от уютния си дом, или от офиса с телефон в ръка. Изборът е Ваш – ангажиментът и доставката са изцяло наша грижа.

Перфектно организираната Офис Книжарница ще Ви даде възможност „да похарчите“ спестеното при нас време за други важни неща.

Доставката за първа поръчка за нов клиент и при поръчка над 100 лв е безплатна.

 

Основна цел на HomeBag.bg винаги е било намирането на най-добрия начин да помагаме на потребителите, да правим пазаруването им възможно най-удобно и лесно.

Бъдете сигурни, че няма да спрем до тук с подобренията и приятните изненади. Движи ни желанието да се усъвършенстваме, да намираме нови, още по-рационални решения.

Това е нашият начин да радваме клиентите си.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване в HomeBag.bg!  

 

 

Празнично Работно време за Великденски Празници

Онлайн Супермаркет HomeBag.bg няма да изпълнява доставки на 28.04.2019 год. ( неделя ). През останалите празнични дни, ще се изпълняват доставки с нормално работно време.

прочети още
Homebag.bg с пореден силен социален ангажимент

Силна социална политика и още по-голяма грижа за хората – върху това ще се градят и в бъдеще приоритетите на Homebag.bg. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област) ще доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора. „Ще се радваме да бъдем техните лични помощници и да им помогнем, с каквото е в нашите възможности“ – заявиха от Homebag.bg.

прочети още
Homebag.bg се присъединява към каузата „Паралелен свят“

Най-големият онлайн магазин в Пловдив се присъединява към благотворителните инициативи на сдружението с обществено полезна дейност „Паралелен свят“. От всяка направена доставка Homebag.bg ще отделя по 0,50 ст. за каузата. Всеки потребител, който иска да направи дарение, може да го стори, въвеждайки специален код в края на поръчката със съдържание: FREEHELP.

прочети още
Марково и Белащица – част от мрежата за доставка на Homebag.bg

Лидерът в онлайн пазаруването за град Пловдив, онлайн супермаркет Homebag.bg, продължава да „ъпгрейдва“ дейността си. И-нет магазинерите разширяват обслужването и обхвата на доставките си. Към тяхната мрежа бяха присъединени още 3 нови населени места от пловдивска област. Жителите на Марково и Белащица вече се радват на онлайн услугата за доставка на продукти до прага на дома им.

прочети още
Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg

Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg Въведете код FREEBAG в края на поръчката.

прочети още