ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Homebag.bg с пореден силен социален ангажимент

21 юли 2018

Силна социална политика и още по-голяма грижа за хората – върху това ще се градят и в бъдеще приоритетите на Homebag.bg. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област) ще доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора.

„Ще се радваме да бъдем техните лични помощници и да им помогнем, с каквото е в нашите възможности“ – заявиха от Homebag.bg.

„От начина, по който се отнасяме с тези хора, става ясно и ние самите колко струваме“ – споделиха още от екипа на популярния онлайн магазин.

Хората със затруднения могат да избират измежду 8 хил. артикула от страниците на магазина, без да напускат уюта на жилището си.

Поръчки се приемат всеки ден, а доставките се извършват в посочените на страницата на сайта, времеви диапазони. За инвалиди и слепи хора всяка доставка е безплатна. След като извършите заплащането по покупката си, изберете свободен времеви диапазон и служителите на онлайн магазина ще ви я доставят безплатно до прага на дома ви, или до където на вас ви е удобно.

Homebag.bg са подготвили цял пакет с нови социални инициативи, с които планират окончателно да се утвърдят в ролята на лидер сред онлайн платформите за гр. Пловдив и областта. Защото с нарастването на популярността сред потребителите, расте и отговорността на търговците към тези хора. От Homebag.bg не се притесняват да поемат по-сериозна социална отговорност и го правят с удоволствие за своите съграждани.

Марково и Белащица – част от мрежата за доставка на Homebag.bg

Лидерът в онлайн пазаруването за град Пловдив, онлайн супермаркет Homebag.bg, продължава да „ъпгрейдва“ дейността си. И-нет магазинерите разширяват обслужването и обхвата на доставките си. Към тяхната мрежа бяха присъединени още 3 нови населени места от пловдивска област. Жителите на Марково и Белащица вече се радват на онлайн услугата за доставка на продукти до прага на дома им.

прочети още
Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg

Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg Въведете код FREEBAG в края на поръчката.

прочети още