ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Copyright © 2019. All Rights Reserved

Homebag.bg с пореден силен социален ангажимент

21 юли 2018

Силна социална политика и още по-голяма грижа за хората – върху това ще се градят и в бъдеще приоритетите на Homebag.bg. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област) ще доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора.

„Ще се радваме да бъдем техните лични помощници и да им помогнем, с каквото е в нашите възможности“ – заявиха от Homebag.bg.

„От начина, по който се отнасяме с тези хора, става ясно и ние самите колко струваме“ – споделиха още от екипа на популярния онлайн магазин.

Хората със затруднения могат да избират измежду 8 хил. артикула от страниците на магазина, без да напускат уюта на жилището си.

Поръчки се приемат всеки ден, а доставките се извършват в посочените на страницата на сайта, времеви диапазони. За инвалиди и слепи хора всяка доставка е безплатна. След като извършите заплащането по покупката си, изберете свободен времеви диапазон и служителите на онлайн магазина ще ви я доставят безплатно до прага на дома ви, или до където на вас ви е удобно.

Homebag.bg са подготвили цял пакет с нови социални инициативи, с които планират окончателно да се утвърдят в ролята на лидер сред онлайн платформите за гр. Пловдив и областта. Защото с нарастването на популярността сред потребителите, расте и отговорността на търговците към тези хора. От Homebag.bg не се притесняват да поемат по-сериозна социална отговорност и го правят с удоволствие за своите съграждани.

Работно време за Коледни и Новогодишни празници!

Онлайн Супермаркет HomeBag.bg по време на Коледните и Новогодишни празници няма да изпълнява доставки на: 24.12.2019 год. (вторник) 25.12.2019 год. (сряда) 26.12.2019 год. (четвъртък) 31.12.2019 год. (вторник) 01.01.2020 год. (сряда) 02.01.2020 год. (четвъртък) През останалите празнични дни, ще се изпълняват доставки с нормално работно време. Светли празници от екипа на HomeBag.bg !

прочети още
Homebag.bg се присъединява към каузата „Паралелен свят“

Онлайн магазинът ни в Пловдив се присъединява към благотворителните инициативи на сдружението с обществено полезна дейност „Паралелен свят“. От всяка направена доставка Homebag.bg ще отделя по 0,50 ст. за каузата. Всеки потребител, който иска да направи дарение, може да го стори, въвеждайки специален код в края на поръчката със съдържание: FREEHELP.

прочети още
Марково и Белащица – част от мрежата за доставка на Homebag.bg

Лидерът в онлайн пазаруването за град Пловдив, онлайн супермаркет Homebag.bg, продължава да „ъпгрейдва“ дейността си. И-нет магазинерите разширяват обслужването и обхвата на доставките си. Към тяхната мрежа бяха присъединени още 3 нови населени места от пловдивска област. Жителите на Марково и Белащица вече се радват на онлайн услугата за доставка на продукти до прага на дома им.

прочети още
Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg

Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg Въведете код FREEBAG в края на поръчката.

прочети още