ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
Copyright © 2017. All Rights Reserved

Homebag.bg се присъединява към каузата „Паралелен свят“

21 юли 2018
Homebag.bg се присъединява към каузата „Паралелен свят“

Най-големият онлайн магазин в Пловдив се присъединява към благотворителните инициативи на сдружението с обществено полезна дейност „Паралелен свят“. От всяка направена доставка Homebag.bg ще отделя по 0,50 ст. за каузата. Всеки потребител, който иска да направи дарение, може да го стори, въвеждайки специален код в края на поръчката със съдържание: FREEHELP.

Сдружение „Паралелен свят“ съществува от 2010 г., стартирайки като родителска организация.  Дейността на сдружението е съсредоточена основно върху подпомагането и  защитата на хората с различна степен на увреждане при интеграцията им в обществения живот.

Главните цели на „Паралелен свят“ са:

- достъп до образование и трудова реализация на хората с увреждания

- защита на правата на деца и възрастни с увреждания

- насърчаване в гражданското общество на инициативи, които издигат толерантността, съпричастността и положителното отношение към хора в неравностойно положение

- оптимизиране на взаимодействието между властите, институциите, медиите, неправителствените организации и гражданите с цел подобряване качеството на живот на хората с увреждания

- качествено оползотворяване на свободното време на нашите деца и младежи

Бъдете съпричастни и подкрепете каузата като използвате кода FREEHELP в края на поръчката си.

Празнично Работно време за Великденски Празници

Онлайн Супермаркет HomeBag.bg няма да изпълнява доставки на 28.04.2019 год. ( неделя ). През останалите празнични дни, ще се изпълняват доставки с нормално работно време.

прочети още
HomeBag.bg - Офис Книжарница

Като лидер в онлайн пазаруването в град Пловдив, HomeBag.bg вече помогна за промяната на начина, по който хората пазаруват хранителни продукти в интернет. Времето днес е безценен актив и ние го знаем.

прочети още
Homebag.bg с пореден силен социален ангажимент

Силна социална политика и още по-голяма грижа за хората – върху това ще се градят и в бъдеще приоритетите на Homebag.bg. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област) ще доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора. „Ще се радваме да бъдем техните лични помощници и да им помогнем, с каквото е в нашите възможности“ – заявиха от Homebag.bg.

прочети още
Марково и Белащица – част от мрежата за доставка на Homebag.bg

Лидерът в онлайн пазаруването за град Пловдив, онлайн супермаркет Homebag.bg, продължава да „ъпгрейдва“ дейността си. И-нет магазинерите разширяват обслужването и обхвата на доставките си. Към тяхната мрежа бяха присъединени още 3 нови населени места от пловдивска област. Жителите на Марково и Белащица вече се радват на онлайн услугата за доставка на продукти до прага на дома им.

прочети още
Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg

Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg Въведете код FREEBAG в края на поръчката.

прочети още