ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Марково и Белащица – част от мрежата за доставка на Homebag.bg

21 юли 2018

Лидерът в онлайн пазаруването за град Пловдив, онлайн супермаркет Homebag.bg, продължава да „ъпгрейдва“ дейността си. И-нет магазинерите разширяват обслужването и обхвата на доставките си. Към тяхната мрежа бяха присъединени още 3 нови населени места от пловдивска област. Жителите на Марково и Белащица вече се радват на онлайн услугата за доставка на продукти до прага на дома им.

От Homebag.bg заявиха, че правят всичко това с цел хората, които живеят извън Пловдив, да имат достъп до възможно най-голям избор от качествени продукти. При това без да се налага да напускат уюта на дома си.

Амбицията на Homebag.bg е да продължи с разширяването на мрежата си за доставка и до други населени места в област Пловдив. Очаквайте нови приятни изненади и инициативи от тях!

Homebag.bg с пореден силен социален ангажимент

Силна социална политика и още по-голяма грижа за хората – върху това ще се градят и в бъдеще приоритетите на Homebag.bg. Лидерът в онлайн пазаруването за гр. Пловдив (и област) ще доставят безплатно покупките на инвалиди и слепи хора. „Ще се радваме да бъдем техните лични помощници и да им помогнем, с каквото е в нашите възможности“ – заявиха от Homebag.bg.

прочети още
Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg

Безплатна доставка при 1-ва поръчка от Homebag.bg Въведете код FREEBAG в края на поръчката.

прочети още