!--Start of Zendesk Chat Script-->
ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
Copyright © 2017. All Rights Reserved

Мавруд

Мавруд представлява традиционен български сорт червено грозде. Той е един от най-популярните у нас. Когато поднасяте Мавруд, гроздовото питие не трябва да е нито твърде студено, нито топло. Стремете се да се придържате към температура между 15 и 17 градуса по Целзий. 

Ако сте любители на сладките изкушения, ще се потопите в истинско море от усещания, комбинирайки Мавруд с шоколадови десерти. Ако пък се стремите да избягвате калоричните сладкиши, то можете да съчетаете виното с плодове. Разбира се, можете да съчетаете продукта и по друг начин. Ако сте любители на дребния дивеч, можете да го комбинирате с печен фазан или яребица. Червените печени меса също са подходящо допълнение към Мавруд. Ако сте от хората, на чиято трапеза не присъства месо, можете да подберете друго сполучливо мезе за виното. Спрете се на някое необработено сирене. 

Мавруд
марки
подреди по