ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
Copyright © 2020. All Rights Reserved

За нас

HomeBag.bg е Онлайн Супермаркет, който обслужва жителите на град Пловдив и околните населени места - с.Марково, с.Белащица, с.Браниполе, с.Труд, с.Царацово, с.Ягодово и с.Крумово.

Целта на проекта е максимално да улесни седмичното пазаруване и начина на живот на хората, като им спести време за тях и техните семейства.

Доставката ще бъде направена директно до дома или офиса на клиента! А за жителите на други населени места - продуктите се изпращат с избрана от клиента куриерска фирма.

На страниците на магазина може да откриете над 4000 артикула от разнообразно естество:

- хранителни продукти - пресни меса и риба, колбаси, млечни продукти, салати; замразени продукти - полуфабрикати, зеленчуци, сладолед; хляб  и тестени изделия; захарни и пакетирани продукти - сосове, консерви, подправки, зърнени закуски, различни варива, брашно, захар, сол и др.

- продукти за дома - почистващи и перилни препарати, хартии;

- козметика за семейството и продукти за бебето и детето

- артикули за домашните любимци 

и още много други продукти - асортимент, който ежемесечно се обновява и разширява.

 

Защо да изберете HomeBag.bg за вашите седмични покупки?

Защото:

  • Продуктите се събират в деня на доставката - за да бъдат свежи и пресни, все едно Вие ги купувате;
  • Може да пазарувате от Понеделник до Петък и да изберете час на доставка до Вашата врата, когато на Вас Ви е удобно;
  • Може да платите по различни начини - в брой при доставка или онлайн с карта;
  • Можете да поръчате продукт, който отсъства в Онлайн Супермаркета, но Ви е любим и го пазарувате редовно - ние ще го добавим към поръчката Ви и ще го добавим в асортимента ни;
  • За всеки нов клиент предлагаме Безплатна първа доставка - за да опитате, за да проверите как се случват нещата, за да няма риск за Вас, за да бъдете спокойни и доволни / За да получите безплатна първа доставка въведе промо код FREEBAG в полето преди да изберете начин на плащане /;
  • За всички клиенти с увреждания на опорно-двигателната система и на хората без зрение, ние от Екипа на HomeBag.bg искаме да помогнем, да бъдем полезни и за тях - затова доставката до тези клиенти е Безплатна.
  • Може да откажете поръчката си, ако в нея нещо Ви притеснява; може да върнете продукт, който не Ви допада, като ние ще Ви предложим да го заменим с друг или да възстановим сумата платена за него;
  • Може да добавите продукт към направената си поръчка, до 9 ч сутринта в деня на Вашата доставка;

Защото с HomeBag.bg е по-лесно, по-удобно и Ви спестява време!

Кой стой зад проекта HomeBag.bg ?

Екипът ни е изграден от млади и ентусиазирани професионалисти, чиято главна цел е да предложат възможно най-качествената услуга!

Така Вашето ежедневие ще е много по-леко. Ние държим на постоянната и приятелска връзка с клиентите, защото така много по-добре откликваме на техните желания, предпочитания и въпроси.

Можете да разчитате на нашето съдействие за всички Ваши притеснения!

 

HomeBag.bg Ви пожелава Приятно Пазаруване !!!