!--Start of Zendesk Chat Script-->
ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА
КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
Copyright © 2017. All Rights Reserved

За нас

HomeBag.bg е Онлайн Супермаркет, който обслужва жителите на град Пловдив и околните населени места - с.Марково, с.Белащица, с.Браниполе, с. Труд, с. Царацово, с. Ягодово и с. Крумово.

Това е партньорски проект съвместно с Търговска верига Супермаркети Лекси - любимите супермаркети в града на тепетата.

Целта на проекта е максимално да улесни седмичното пазаруване и начина на живот на хората, като им спести време за тях и техните семейства. Доставката ще бъде направена директно до дома или офиса на клиента! А за жителите на други населени места - продуктите се изпращат с избрана от клиента куриерска фирма.

Доставката на продуктите се изпълнява с хладилни автомобили, преминали проверка и получили разрешителни от "Агенция Безопастност на Храните". Така продуктите остават свежи и добрите им качества са напълно запазени.

На страниците на магазина може да откриете над 9 000 артикула от разнообразно естество:

- хранителни продукти - пресни меса и риба, колбаси, млечни продукти, салати; замразени продукти - полуфабрикати, зеленчуци, сладолед; хляб  и тестени изделия; захарни и пакетирани продукти - сосове, консерви, подправки, зърнени закуски, различни варива, брашно, захар, сол и др.

- продукти за дома - почистващи и перилни препарати, хартии;

- козметика за семейството и продукти за бебето и детето

- артикули за домашните любимци 

и още много други продукти - асортимент, който ежемесечно се обновява и разширява.

Защо да изберете HomeBag.bg за вашите седмични покупки?

Поради факта, че:

  • Отегчителното чакане на опашки в магазина го няма;
  • Няма да попаднете в досадни задръствания и да Ви се налага да обикаляте, търсейки място за паркиране на автомобила си;
  • Стресът от планирането на пазаруване с малките ви деца е елиминиран, когато имате нужда да напазарувате най-необходимите Ви продукти;
  • Вече можете да купите всичко, което искате и Ви трябва, защото няма нужда да го пренасяте до колата, а чантите с покупки са в повече;
  • Няма да се притеснявате за цените и седмичните промоции, защото ще платите това, което обикновено плащате в любимия си супермаркет;
  • Вие избирате мястото, датата и часа дори за доставка на вашите покупки и то до вратата Ви;
  • Планирате седмичните си покупки много по-прецизно! Например винаги сме забравили нещо дребно, когато сме пазарували – няма нужда да се връщате до магазина, всичко е пред вас във виртуалното пространство. Непредвидени ситуации, като изненадващи гости също са овладени. Просто влизате в онлайн супермаркета и пазарувате, без да обикаляте по магазините и да губите време, което и без това нямате. Можете и предварително да изберете и заявите покупките си при нас, за да ви ги доставим, когато се връщате от екскурзия или почивка – така хладилника Ви ще е винаги зареден! 

За пръв път в града под тепетата онлайн супермаркет HomeBag.bg може да осигури на гражданите толкова голямо разнообразие от артикули и хранителни стоки. Цените ни същите както в любимите Ви Супермаркети Лекси и следваме техните промоции.

Ако имате притеснения за качеството или вида на даден продукт избран от Вас, ние Ви предоставяме възможността да го върнете или да откажете покупката си.

Кой стой зад проекта HomeBag.bg ?

Екипът ни е изграден от млади и ентусиазирани професионалисти, чийто главна цел е да предложат възможно най-качествената услуга! Така вашето ежедневие ще е много по-леко. Ние държим на постоянната и приятелска връзка с клиентите, защото така много по-добре откликваме на техните желания, предпочитания и въпроси. Можете да разчитате на нашето съдействие за всички ваши притеснения!

 

HomeBag.bg Ви пожелава Приятно Пазаруване!!!